Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Sluta kalla mig ”dramaqueen”!

De hade slut på min tisdagschoklad.

De vet mycket väl att det är min tisdagschoklad. Jag har handlat den här varje tisdag sen vi flyttade hit för tre och ett halvt år sedan.

Så när det är tisdag och jag frågar efter den och de säger att den är ”slut” och jag frågar när den kommer komma in igen och de rycker på axlarna och säger ”vet inte”, då är det fan INTE en ”barnslig” reaktion att påpeka att jag kunde förlåta när de flyttade ostbågarna till fel sida av butiken och jag kunde förlåta när de slutade sälja de där små vita yoghurtkokosgrejerna med nötter i men det här förlåter jag fan aldrig. De förstörde min tisdag. Och jag kommer få min hämnd, i det här livet eller nästa.

Annons

Jag accepterar inte att min egen fru kallar mig dramaqueen bara för det.

Mitt namn är dramagladiator.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar