Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Som blogg. Fast analogt.

Som den uppmärksamme kulturkonsumenten är väl medveten om görs det ju en tidning här på Café också. Och det nya numret borde faktiskt landa hos en lokal vedhuggare i närheten av just dig vilken sekund som helst nu.

Annons

Bloggens vän och universalgeniet Jonas Cramby skriver massor om matlagning i den, och det är förstås helt på egen hand skäl nog att genast beväpna sig och gå fullständigt Bröderna Dalton på närmaste Pressbyrå. (Om man inte har råd att köpa den alltså, annars uppmanar den här bloggen å det bestämdaste givetvis till den något mer traditionella kontanter–magasins-transaktionen istället.)

Men om man vill ha bearnaise på potatismoset så bjuds det den här månaden även på seriemördare, björnar, sjukt stora knivar och män i närmast fascinerande tajta jeans. Och handen på hjärtat, vad mer kan ni önska er av ett magasin än så?

Någon hade dessutom det synnerligen dåliga omdömet att ge mig en egen sida att berätta om de jobbigaste människorna man möter på Blocket. Om ni gillar det så kanske vi faktiskt gör det till en vana. Och det vore väl trevligt?

Nu ska jag i alla fall ta en macka.

Hörs om en stund!

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar