Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Som blogg. Fast på video.

Nå, medan jag ägnat dagen åt att ligga i fosterställning och undersöka de lite mer exakta juridiska omständigheterna kring att beställa den där sortens asiatiska naturläkemedel som man inte kan prata om utan att göra luftcitationstecken har min bloggkollega Kalle tydligen lagt upp en video med eftersnacket från bikramyogan.

Annons

För er som hängt med den här bloggen ett tag innebär det förstås samma procedur som vanligt. Röda piller, blå piller, och så vidare och så vidare.

Så: Om ni vill behålla den mentala bilden av mig som en munter surfkille med tribaltatuering och trähalsband (eller för all del bilden av en Level-rökande receptionist med lila hårslingor som heter Gun och jobbar på Försäkringskassan i Borås, om det är närmare er projektion av min personlighet) går det alltså bra att helt ignorera att vi ens haft den här konversationen och gå och fortsätta med vad det nu var ni höll på med.

Om ni däremot vill se mig i rörlig bild med ljud och allting kan ni istället klicka här.

Kalle hävdar att jag var så ”trött och dialektal” under inspelningen att de var tvungna att lägga textremsa för att göra klippet begripligt. Som pedagogisk strategi betraktat är det väl möjligen en smula osäkert exakt hur framgångsrikt det blev.

Ni får göra bedömningen själva.

Jag går i alla fall och lägger mig igen.

Dela (2)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar