Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Sprid ordet

Hörrni, det dök upp en fråga i kommentarsfältet om tips på andra läsvärda bloggar.

Och, tja. Ni har ju, som vi sedan länge kommit överens om, ett betydligt mer pålitligt omdöme än jag i sådana här frågor (och i de flesta andra, men vi kan prata om det vid ett annat tillfälle). Så hur skulle det vara om ni dunkar ner namnet på 3 bloggar ni gillar och läser på ett städat och trevligt sätt i kommentarsfältet? Va?

Annons

Så gör vi, tycker jag.

Jag kan rulla igång det hela med de här:

Jonas Cramby, här på Café. En gentleman och alldeles fantabulös skribent som dessutom nyligen blev pappa för andra gången. Gå in och säg grattis i kommentarsfältet, eller på hans twitter @jonascramby. Bara gör det nu.

Ketchupmamman. För att hon kommer få er att skratta. Jag lovar. (Jag tar inget ansvar om ni inte skrattar alltså. Det tror jag inte hon gör heller. Det är bara ett talesätt, herregud. Skärp er. Men ni vet. Hon KOMMER få er att skratta så bara ge er iväg nu och sluta gnäll.)

Simon Bank och Erik Niva. Ni vet när Paulie säger ”if I could just unzip myself and step out and be someone else, I’d wanna be you. You’re all heart, Rock” till Rocky i Rocky IV? Det är lite så jag känner för Bank och Niva. De har en blogg som handlar om fotboll som framför allt alla som inte alls gillar fotboll borde läsa. Jag vet ingen annan blogg i världen jag kan säga det om.

Nu: Era tips.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar