Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Talk the talk

Det är lite låg blogguppdateringstakt här idag. Det beror lite på att jag har ätit glass och lite på att jag suttit framför en hög med papper de senaste fyra dagarna eller så och fört in korrekturet i manusen till mina böcker.

Annons

Kors och tvärs i dem har min redaktör på bokförlaget, en mycket vänlig och professionell man som jag tycker mycket om, skrivit synpunkter på saker han tycker borde ändras.

”Omständlig mening!”, förekommer en hel del. Om man säger så.

Han vill även stryka ungefär 80% av alla gånger där jag använder ordet ”ju” eller orden ”som om”.

Den absolut vanligaste korrigeringen är dock att han gjort en fin cirkel med blyertspenna runt ett stort stycke på en eller annan sida, och skrivit ”Lite för pratigt!” med prydlig handstil i marginalen.

På alla platser där han har gjort det har jag skrivit ”DET ÄR FÖR FAN SÅ JAG FÖRSÖRJER MIG!!!” med röd märkpenna under.

Ibland känns det faktiskt inte som att han känner mig alls.

Dela (22)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar