Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Talking the talk

Mina ursäkter för det dåliga bloggandet här under dagen. Jag har på grund av dålig planering och bristande omdöme blivit tvungen att ägna mig åt det här ”jobba” de senaste timmarna.

Eller, nåja. Mer specifikt satt jag i en fåtölj och drack läsk och intervjuade en man med riktigt arbete om hans arbete. Vi pratade fotboll också. Och korv. Det var väl, nu när jag tänker på det, möjligen inte så mycket jobb från min sida. Det var det kanske inte. Men läsken drack inte sig själv liksom.

Annons

Hur som helst.

Imorgon ska jag äta hamburgare med ananas (det är en lång historia, och jag är skeptisk, men låt oss bränna den bron när vi kommer dit som min pappa brukar säga) med den på alla sätt sympatiske och kompetente såssiala mädje-föreläsaren Jack Werner. Eftersom there’s no such thing as a free ananashamburgare tänker han under tiden ställa frågor om mitt ”bloggår” som jag förväntas svara på. Detta samtal ska sedan publiceras på sajten Ajour.se (det är en sajt på nätet som berättar för andra sajter på nätet vad olika sajter på nätet har sagt om olika sajter på nätet, samt vad en kille på TV4 skrev på Twitter om en grej som stod på Facebook om en ny grej som någon på Spotify kanske eller kanske inte ska göra, och andra viktiga saker).

Jack, som i likhet med mig inte är så värst mycket lagd åt det här ”göra saker själv”-hållet, har nu lagt upp en efterlysning här om tips på vad han och jag skulle kunna tänkas prata om.

Ni och jag har förstås en ganska direkt kommunikation typ…här. Men om det är något ni vill att Jack frågar mig imorgon går det alltså fint att be honom om det genom att klicka på länken. (Här kommer den igen då, för er som inte orkar gå tillbaka tre rader i onödan.)

Jag har förstås förberett lite genom att börja svara på frågor direkt i kommentarsfältet.

Jag tänker mig att det kommer ge mig mer tid över att äta lunch imorgon.

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar