Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Terrorbalans

Enligt Wikipedia är Terrorbalans ”ett begrepp som myntades under det kalla kriget och betecknade det tillstånd som rådde mellan de två fientliga militärallianserna NATO och Warszawapakten där båda parter hade tillräckliga mängder avancerade kärnvapen för att utplåna varandra. I en sådan situation är krig meningslöst, vilket paradoxalt nog gör att freden bibehålls”.

Annons

Man kan säga att förmiddagen på kontoret där min vän N:s och min diskussion om var vi skulle äta lunch, vilket utmynnade i att han spelade sina svåraste stycken på japansk bambuflöjt och jag drack smoothie ur sugrör i en accelerande ljudnivå, tills vi båda två gav upp och kompromissade mellan japanskt och hamburgare och gick och åt råbiff, var ett utmärkt exempel.

Utom möjligen för kontorsgrannarna då, kanske. De kan eventuellt så här i efterhand ha vissa synpunkter på användandet av ”balans” i själva ordet.

DSC_068927

Dela (19)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar