Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The bil that got away

Min vän E: Så det blir ingen flodbil?

Jag: Nej.

Min vän E: Men den här andra ni tittar på då? Har den några tricks?

Jag: Rattvärme.

Min vän E: Det vill man ju faktiskt ha.

Jag: Faktiskt. Och den har rumpvärme i baksätet. Och den fickparkerar själv.

Annons

Min vän E: Åh fan.

Jag: ”Aktiv parkeringsassistans” eller nåt sånt kallas det. Man trycker på en knapp och så berättar den om man får plats i luckan. Och sen frågar den om man vill att den ska parkera åt en. Och sen behöver du bara sitta där och chilla.

Min vän E: Okej.

Jag: Och den har inbyggd navigator. Och sån här ”aktiv farthållare” så att du kan ställa in att du alltid ska ligga till exempel fem meter bakom bilen framför. Så om du ställer in farthållaren, och du kommer ifatt bilen framför, så lägger sig bilen automatiskt fem meter bakom i samma hastighet som den bilen.

Min vän E: Om man lägger ihop alla de funktionerna så borde den alltså kunna köra din son till dagis själv?

Jag: Det heter förskola.

(Tystnad)

Min vän E: Det känns som om den här bilen borde veta det om den ska vara värd pengarna va?

Jag: (Försöker låta bli att låta som om jag försöker låta bli att gråta) Flodbilen hade vetat…

Dela (38)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar