Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The blogg that wasn’t there

Jo, det gick alltså en hel dag helt utan blogginlägg här igår. Det var ju fredag så jag förutsätter att de allra flesta av er kanske hade bättre saker för er än att uppmärksamma det, men jag ber förstås om ursäkt för det ändå, även om jag egentligen inte har något ursäkt för det. Jag hade bara möten med folk som ville att jag skulle göra grejer, varpå jag fick förklara att jag inte ville göra deras grejer eftersom jag ville göra andra grejer. Det gick väl sisådär, kan man väl säga. Så det slutade med att jag fick skriva en massa grejer. Tydligen måste man göra det när man har skrivit grejer om att man skriva grejer i olika kontrakt och grejer.

Annons

Och sen åt jag andra lunch och sen åkte jag hem och kollade på Disney Channel tills min son kom hem från förskolan och krävde att få byta kanal.

Och då gick jag och skrev lite mer grejer.

Så, ja. Men jag släpper den där boken i höst i alla fall, som jag har tjatat om en del här. Så om ni händelsevis skulle få för er att läsa den då och ännu mer händelsevis skulle tycka om något i den så kan ni ju tänka på den där dagen när jag inte bloggade något och komma ihåg att det eventuellt var då jag skrev det där något istället.

Hur som helst.

Senast vi hördes av ni och jag så skrev jag om hur min familj lekte världens långsammaste jävla kurragömma med mig. Och jag gjorde ganska klart och jävla tydligt att jag satt i en garderob utan kakor. Och på min Facebook skrev jag klart och tydligt:

Ni skickade inga kakor.

Så nu vet vi ju i alla fall var vi har varandra, ni och jag.

Nu. Vet. Vi.

Dela (41)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar