Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The dark läsk rises

Så min fru öppnar kylen och skakar på huvudet. Och jag frågar vad det är. Och hon frågar mig om jag precis öppnade en ny flaska Pepsi. Och jag säger ja. Och hon skakar på huvudet. Och jag frågar vad det är. Och hon säger att hon köpte en massa flaskor Pepsi när vi hade gäster här i helgen och av dem fanns det tre kvar nu, en som var oöppnad och två som var halvfulla. Och sen tittar hon på mig och skakar på huvudet och säger ”så istället för att dricka upp de halvfulla först så öppnar du den ENDA flaskan som är oöppnad så nu har vi TRE halvfulla flaskor läsk i kylen!”.

Annons

Och då tittar jag in i kylen på de tre öppnade flaskorna Pepsi. Och så säger jag ”jag kan lösa det här”. Och så börjar jag dricka upp all Pepsi i en av flaskorna.

Och då suckar min fru och går därifrån. Och då blir jag lite kränkt och ropar efter henne ”vafan är det också fel nu eller!? Jag är för fan lösningsorienterad!!! Jag fixar ju det här åt dig nu!”.

Och då muttrar min fru ”ja, du är verkligen hjälten som Gotham City behöver”.

Men det låter inte som att hon menar det.

Dela (48)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar