Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

The heat is on

 |  Publicerad 2013-08-01 22:52  |  Lästid: < 1 minut

Jag säger inte att servicegraden hos personalen på min lokala tillbehörsbutik för fruktrelaterade datorer är dålig. Det gör jag verkligen inte. Servicegraden är säkert alldeles utmärkt där, i de allra flesta fall. Men jag ringde dit idag och frågade om de hade sådana där värmeskydd som man har under laptops när man sitter med dem i knäet under så långa perioder att man får andra gradens brännskada genom jeansen om man inte har något emellan.

Det hade de. Värmeskydd för laptops, alltså. Så jag frågade hur stora det fanns. Och de tyckte att det var en konstig fråga. Så jag förklarade att min son är förkyld och har typ 40 graders feber och han sitter i mitt knä och vi har skinnsoffa och vi har sett fem jävla avsnitt i rad nu av Musse Piggs jävla klubbhus. Så jag sa att jag behövde ett värmeskydd för laptops i storleken av en mänsklig treåring.

Det var inte en konstig fråga.

Jag vidhåller det.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-08-01 22:53