Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The jedi shower trick

Så jag ville att min son skulle gå och duscha. Så jag sa ”kan du gå och duscha?”. Och då sa han ”nej! Jag är Spiderman!”. Så då sa jag ”okej, visst, kan Spiderman gå och duscha då?”. Och då sa han ”nej! För jag är inte Spiderman jag är ninjan!”. Och då sa jag ”okej, okej, visst, jag orkar inte, kan ninjan gå och duscha då?”. Och då sa han ”nej! För jag är inte ninjan jag är den gamla roboten!”. Och då sa jag ”men vafan, okejokejokej! Kan den gamla roboten gå och duscha då?”. Och då sa han ”nej! För jag är inte den gamla roboten jag är monsterbilen!”. Och då sa jag ”men kan den förbaskade monsterbilen sluta tjafsa och gå och frikkin duscha då nån gång?”. Och då sa han ”nej!”. Och då sa jag ”vadå nej?”. Och då sa han ”nej sa jag!”. Och då sa jag ”vem är det som säger nej?”. Och då sa han ”det är JAG som säger nej!”. Och då sa jag ”men kan JAG gå och duscha då?”. Och då sa han ”okej!”. Och sen gick jag och duschade.

Annons

Och nu undrar min fru varför jag har duschat och inte vår son.

Det är möjligt att jag har underskattat honom.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar