Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The time travelers wife

Imorse när min fru och mina barn vaknade så gick de väldigt tyst upp ur sina sängar, stängde försiktigt dörrarna till sovrummet, och lät mig få en lång skön sovmorgon ända till halv åtta eftersom jag har varit så förkyld de senaste dagarna.

Annons

Det var så gulligt gjort av dem att jag helt glömde bort att bli misstänksam. Men sen kom jag förstås upp halv åtta och började göra frukost och då väntade de i nästan trekvart innan de påminde mig om att klockorna har ställts om till vintertid nu. Så egentligen sov jag bara till halv sju.

Så nu har jag inte fått sovmorgon alls, men jag är ändå skyldig min fru en sovmorgon.

Well played, familjen. Well played.

Dela (5)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar