Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

The time travelers wife

 |  Publicerad 2014-10-26 09:25  |  Lästid: < 1 minut

Imorse när min fru och mina barn vaknade så gick de väldigt tyst upp ur sina sängar, stängde försiktigt dörrarna till sovrummet, och lät mig få en lång skön sovmorgon ända till halv åtta eftersom jag har varit så förkyld de senaste dagarna.

Det var så gulligt gjort av dem att jag helt glömde bort att bli misstänksam. Men sen kom jag förstås upp halv åtta och började göra frukost och då väntade de i nästan trekvart innan de påminde mig om att klockorna har ställts om till vintertid nu. Så egentligen sov jag bara till halv sju.

Så nu har jag inte fått sovmorgon alls, men jag är ändå skyldig min fru en sovmorgon.

Well played, familjen. Well played.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-10-26 09:26