Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

The writing on the wall

 |  Publicerad 2014-07-23 10:40  |  Lästid: < 1 minut

Flera personer har de senaste dagarna (via mejl och sociala medier, tyvärr, att inte en enda kontaktat mig via post får betraktas som en spektakulär symbolisk besvikelse) hört av sig angående den här nyheten:

Skrmavbild 2014-07-23 kl. 10.28.55

Flera av dessa personer ställer givetvis en och samma fråga: ”Så vad har DU att dölja för myndigheterna, Fredrik, du som köper så in i helvete många skrivmaskiner?”.

Jag har de senaste dagarna därför gått igenom den samlade dokumentationen av allt jag skrivit ut på mina skrivmaskiner de senaste månaderna och rent generellt kan jag därigenom sluta mig till att den enda hemlighetsstämplade informationen som jag skriver ut på mina skrivmaskiner och som jag aldrig någonsin skulle våga lagra elektroniskt är listorna över hur många skrivmaskiner jag äger.

Denna paranoida hållning har, som svar till de bekymrade medborgare som kontaktat mig, dock mycket lite med min rädsla för underrättelsetjänster som CIA  eller avlyssningsmyndigheter som NSA eller FRA att göra, utan beror helt och hållet på min ovilja att hamna i mer byråkratiskt krångel med den lokala kontrollinstansen FRU.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-07-23 10:51