Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

The writing on the wall

Flera personer har de senaste dagarna (via mejl och sociala medier, tyvärr, att inte en enda kontaktat mig via post får betraktas som en spektakulär symbolisk besvikelse) hört av sig angående den här nyheten:

Annons

Skrmavbild 2014-07-23 kl. 10.28.55

Flera av dessa personer ställer givetvis en och samma fråga: ”Så vad har DU att dölja för myndigheterna, Fredrik, du som köper så in i helvete många skrivmaskiner?”.

Jag har de senaste dagarna därför gått igenom den samlade dokumentationen av allt jag skrivit ut på mina skrivmaskiner de senaste månaderna och rent generellt kan jag därigenom sluta mig till att den enda hemlighetsstämplade informationen som jag skriver ut på mina skrivmaskiner och som jag aldrig någonsin skulle våga lagra elektroniskt är listorna över hur många skrivmaskiner jag äger.

Denna paranoida hållning har, som svar till de bekymrade medborgare som kontaktat mig, dock mycket lite med min rädsla för underrättelsetjänster som CIA  eller avlyssningsmyndigheter som NSA eller FRA att göra, utan beror helt och hållet på min ovilja att hamna i mer byråkratiskt krångel med den lokala kontrollinstansen FRU.

Dela (64)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar