Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

This ain’t a love song. (Det är i själva verket reklam.)

 |  Publicerad 2013-05-23 22:12  |  Lästid: < 1 minut

Jo, hörrni, bara som allra hastigast:

”En man som heter Ove” släpps som pocket sista maj. Och om man bor i Stockholm och inte har något bättre för sig lördag 15 juni så signerar jag böcker på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan från klockan 14. Det behöver inte vara pocketen av just den boken, alltså. Jag signerar andra böcker också. Fast helst böcker jag har skrivit, alltså. Men om man väldigt gärna vill kan jag säkert signera andra böcker också. Och om man inte vill så signerar jag ingenting alls. Det är inget tvång eller så. Även ponnys och raffar och dylikt är helt valfritt. Om man inte gillar mina böcker finns det väldigt många riktiga böcker i butiken också. Man behöver inte ens prata med mig. Man kan bara gå in och handla och låtsas som att jag inte är där. Man gör som man vill.

Men jag är där, i alla fall.

Det var bara det jag skulle säga.

Och man behöver förstås inte bo i Stockholm. Man kan bo någon annanstans men besluta sig för att komma hit på besök. Man kan till exempel gå på Gröna Lund eller besöka någon av stadens vackra parker. Det finns även bra fransk hotdog på Odenplan.

Nu är jag klar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar