Hoppa till innehåll

Till U (Det här är inget vanligt blogginlägg)

Hej U. Vi känner inte varandra, men jag har förstått att du tittar förbi här då och då. Och någon mycket speciell hörde av sig till mig idag och undrade om hon fick låna den här bloggen för att säga något viktigt till dig ikväll. Och vem var jag att säga nej till det? Exakt. Så … Continued

Hej U. Vi känner inte varandra, men jag har förstått att du tittar förbi här då och då. Och någon mycket speciell hörde av sig till mig idag och undrade om hon fick låna den här bloggen för att säga något viktigt till dig ikväll. Och vem var jag att säga nej till det? Exakt. Så jag lämnar över till bloggens trogne läsare ”M2” en stund nu. Bästa hälsningar/Fredrik

U,
i dig har jag mött glädje, närhet, sanning och kärlek. Jag fnissar hysteriskt när jag under dagen får smsa dig med uppmaningen ”Läs dagens Backman!”. Jag vet ju att du läser den varje dag. Så även idag…

Det är tidigt. Det är snart. Det är egentligen helt bortom skogen vansinnigt att efter så kort tid känna så här. Vi kämpar dagligen med avstånd och längtan – men vi har valt varandra. Vi överkommer alla hinder. Tillsammans.

Min stolthet kan knappast härbärgeras då jag får presentera dig som min pojkvän.

Det finns inte en dag då jag tvivlar på att du är den rätta. Du var värd att vänta på.

I Backmans kommentarsfält har coola datum diskuterats. 11-11-11 är ett sådant. Även 11-12-13, 12-11-10 eller 12-12-12 är dagar man lätt minns.

Jag vill dig. Jag vill ett oss.

Facebookstatusar i all ära, jag vill göra vårt förhållande mer stadigvarande, mer ceremoniellt fastslaget.

Älskade och underbart knasiga U, vill du gifta dig med mig?

/M2

Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.