Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Trash talk

Visst. Visst.

Det är möjligt att det var lite överdrivet att jämföra det med ”när hela jävla Sverige skulle lägga om från vänster- till högertrafik 1967 och allt blev fucking KAOS!!!”.

Och det är väl eventuellt möjligt att det här på något sätt tyder på att jag behöver komma ut lite oftare eller skaffa mig någon form av hobby. Eller ett socialt liv. Eller vad det nu är andra människor gör med sina söndagsförmiddagar.

Annons

Visst.

Men Solna kommun har alltså spegelvänt systemet för återvinningskärl på vår gata, så nu står kartongkärlen där plastkärlen brukade stå och plastkärlen står där kartongkärlen brukade stå och de har bytt plats på färgat glas och ofärgat glas och INGEN verkar veta var i helvete metallkärlet står över huvud taget längre.

Och det är en stor grej för mig.

Och ja, jag fattar att det är en släktfest det här, och att det mest var av artighet som de frågade mig hur jag mådde. Men det här är en stor del av förklaringen till hur jag mår.

Jag tyckte att det var relevant information.

DSC_068927

Dela (43)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar