Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Universi Dominici Gregis

 |  Publicerad 2013-05-28 11:05  |  Lästid: < 1 minut

Den här bloggen är tyvärr tillfälligt uppskjuten.

Det låter dramatiskt, jag förstår det, men det har visat sig att en av de tre restauranger som min vän och kontorskollega N har sanktionerat för vår gemensamma lista över acceptabla lunchalternativ har stängt.

De bygger inte om. De har stängt.

För evigt.

Och om man inte tycker att det är allvarligt nog för att vrida upp Homeland Security-färgschemat till solskaderöd så delar man inte kontor med min vän och kontorskollega N. Min vän och kontorskollega N tycker inte om att byta lunchrestaurang. Min vän och kontorskollega N är högst skeptisk till nymodiga lunchintryck. Dessutom är det väldigt viktigt för min vän och kontorskollega N att vi bara har exakt tre sanktionerade lunchrestauranger att välja på eftersom min vän och kontorskollega N genom att på trottoaren utanför vårt kontor kasta en i London inköpt T12-tärning brukar besluta vilken av de tre restaurangerna vi ska äta på.

Man skulle kunna tro att man skulle kunna lösa problemet genom att hävda att 12 faktiskt även är delbart på två.

Men då känner man inte min vän och kontorskollega N.

Man måste ha tre restauranger. Tre restauranger måste man ha.

Nu har min vän och kontorskollega N hur som helst låst kontorsdörren och dragit ner persiennerna och beslutat att ingen jävel kommer vare sig in i eller ut ur det här rummet innan vi har enats om en ny tredje restaurang. Rent konkret innebär det att jag googlar restauranger i närheten och att han vrålar ”NÄÄÄJ!!!” och kastar japanska musikinstrument omkring sig.

Så bloggen är tillfälligt uppskjuten.

Jag antar att min vän och kontorskollega N har någon form av planerat system för uppsläppande av vit rök över kontorsbyggnaderna runt Odenplan när vi har nått ett beslut.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar