Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Upp som en sol

Det har visat sig att jag, när jag är sjuk, äter aningen mindre än jag gör annars. Det har nu även visat sig att när jag äter aningen mindre än vanligt så går jag ner drygt sex kilo i vikt på två veckor.

Annons

Det finns människor i min omedelbara omgivning som stiger in i badrummet på morgonen medan jag står på vågen, får veta detta, och genast nickar allvarligt och säger: ”Det syns! Fem av de där kilona måste ha suttit i ansiktet!”.

Och jag ska inte ljuga för er.

Jag tog lite illa upp av det.

Tyvärr visade det sig att det fanns vissa belägg för teorin då det visade sig att jag fortfarande använder samma hål i skärpet men att en av mina kepsar har blivit för stor.

Dela (43)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar