Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vad gör bloggen nuförtiden. Varför hör bloggen aldrig av sig.

Det har ju, som en eller två av er under inga oklara former har uppmärksammat mig på, varit en rakt ut sagt provocerande låg uppdateringstakt på den här bloggen de senaste dagarna. Närmaste kränkande låg, faktiskt.

Jag har förstås varit sjuk, och tänker därför skylla lejonparten av min frånvaro på att bloggverktyget i min iPhone har så små bokstäver att jag får huvudvärk av att försöka skriva liggandes på rygg med badrumslampan i ögonen.

Twitter-appen, däremot, håller sig med ett föredömligt stort teckensnitt. Varför jag de senaste dygnen främst valt att uttrycka mina känslor om livet, universum och allting där.


De av er därute som helt enkelt känner att ni har för mycket av det här ”fritid” som ligger och skräpar överallt, är förstås mer än välkomna att följa mig på @Backmanland

De av er mer sansade läsare som känner att nu får det väl ändå ta och räcka lite med de här såssiala mädjer-fasonerna, ber jag om tålamod. Jag har suttit upprätt i nästan 30 minuter nu så vi ska nog få ordning på det här med bloggandet också under eftermiddagen.

Annons
Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar