Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vad jag bråkar om när jag bråkar med mina barn

Igår kväll ägnade vi all tid mellan läggdags och outhärdligt sent på natten åt diskussionen ”varför ligger inte täcket rakt pappa? Täcket måste ligga rakt pappa! Jag kan inte sova om täcket inte ligger rakt pappa!”.

Annons

Täcket måste ligga helt rakt. Och vinkelrätt mot sängkanten.

Jätterakt. Jättevinkelrätt. Jättejättejättevinkelrätt.

Och PRECIS när man ÄNTLIGEN har lyckats lägga täcket jättevinkelrätt och jättejävlarakt, då kikar en av ungarna upp från kudden och pekar på täcket och säger: ”Åh nä. Nu blev det bubblor där. Vi måste börja om.”

Det är som att försöka sätta på den där skyddsfilmen på en iPhone varje kväll.

Jag kommer behöva ett svinstort bankomatkort.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar