Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vad jag gör nuförtiden. Varför jag aldrig hör av mig.

Den uppmärksamme läsaren av den här bloggen har möjligen uppmärksammat att det inte funnits så mycket att läsa på den här bloggen de senaste dagarna. Det beror, som tidigare framgått, delvis på att min familj och jag har varit på bröllop. Det beror delvis även på att stora delar av bröllopet företogs i Paris. Vilket så att säga iscensatt vissa logistiska utmaningar som den här bloggen har haft svårt att hantera. (Mestadels att den franska uppfattningen om ”high speed internet” motsvarar att kalla ytan utanför landstingets rollatorförråd för ”motorväg”, samt att jag har varit ganska full.)

Annons

Vi är hur som helst snart hemma nu, så imorgon borde vi i allt väsentligt kunna återgå till våra ordinarie rutiner här. (Alltså de högst bristande rutiner vi har här i vanliga fall.)

Och jo, Paris var förstås trevligt. Tackar som frågar. Jag drack rödvin i kvantiteter som om jag var statist i andra säsongen av Rome och åt ett dussin dussin eller så av de där alldeles magnifika mini-croissanterna som ligger på franska hotellfrukostbuffér.

Eller, som min fru brukar kalla dem: ”Normalstora croissanter”.

Dela (22)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar