Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vad jag pratar om när jag pratar om mig själv

För den som händelsevis är intresserad av att läsa om människor som träffat mig och frågat mig saker och kanske även av vad jag svarade när de gjorde det så flyter det runt ett par intervjuer ute på internätet nuförtiden. Till exempel en i Helsingborgs Dagblad, och en i Litteraturmagazinet. Och en i City (sid 36). Det finns även i en Göteborgs-Posten men den är såvitt jag förstår inlåst bakom plusabonnemang (men skulle någon av er nu händelsevis förfoga över ett sådant så ska den gå utmärkt att läsa här.)

Annons

Ja. Det var bara det.

Beklagar eventuellt störningsmoment i form av för mycket mig.

Bloggen återgår strax till sitt ordinarie program i form av saker min fru har sagt under dagen eller så.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar