Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Vad jag verkligen lärde mig på den här semestern

 |  Publicerad 2014-09-07 11:29  |  Lästid: < 1 minut

Om man är själv med båda barnen vid poolen, och ska duscha av dem i den där svinkalla duschen bredvid poolen och klä på dem alla deras kläder efteråt innan man går till restaurangen, då är den korrekta handlingsordningen denna:

Först duschar man det lilla barnet i den svinkalla duschen och klär på henne. Sedan sätter man henne i vagnen. Sedan duschar man själv i den svinkalla duschen och sätter på sig kläderna. SEDAN ropar man på det stora barnet, lurar upp honom ur poolen, skiter fullständigt i att duscha honom och tar bara på honom kläderna och tar med honom till restaurangen.

Det man INTE gör är att börja med att ta upp det stora barnet, duscha honom så att han upptäcker att vattnet är svinkallt, sedan sätta på honom alla hans kläder och säga till honom att stå still, för att sedan vända ryggen åt honom och börja duscha och klä på sig själv, för att allra sist duscha och klä på det lilla barnet.

För vid det laget har det stora barnet fattat att han kan springa fram och sätta på duschen medan du och det lilla barnet står påklädda under den.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-09-07 11:29