Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vad jag verkligen lärde mig på den här semestern

Om man är själv med båda barnen vid poolen, och ska duscha av dem i den där svinkalla duschen bredvid poolen och klä på dem alla deras kläder efteråt innan man går till restaurangen, då är den korrekta handlingsordningen denna:

Annons

Först duschar man det lilla barnet i den svinkalla duschen och klär på henne. Sedan sätter man henne i vagnen. Sedan duschar man själv i den svinkalla duschen och sätter på sig kläderna. SEDAN ropar man på det stora barnet, lurar upp honom ur poolen, skiter fullständigt i att duscha honom och tar bara på honom kläderna och tar med honom till restaurangen.

Det man INTE gör är att börja med att ta upp det stora barnet, duscha honom så att han upptäcker att vattnet är svinkallt, sedan sätta på honom alla hans kläder och säga till honom att stå still, för att sedan vända ryggen åt honom och börja duscha och klä på sig själv, för att allra sist duscha och klä på det lilla barnet.

För vid det laget har det stora barnet fattat att han kan springa fram och sätta på duschen medan du och det lilla barnet står påklädda under den.

Dela (124)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar