Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Vänta nu

 |  Publicerad 2015-01-03 23:09  |  Lästid: < 1 minut

Alltså. Jag tänker inte alls försöka börja käfta med ett jättestort försäkringsbolag här, inte alls. Vad vet jag om försäkringar, liksom? Ingenting. De kan ju det här. De jobbar med det här. De är proffs. Jag fattar ju liksom att ett rikstäckande försäkringsbolag alldeles säkert har tillgång till personal med exceptionellt hög kompetens helt dedikerad just exakt den här typen av frågor. De har alldeles säkert researchavdelningar med i stort sett oändliga resurser som räknar fram deras statistik för varje enskild försäkringtagares risk och potential.

Så jag försöker inte mucka gräl här.

Verkligen inte.

Men jag har två barn. Det ena är fyra år och det andra är nästan ett och ett halvt. Jag skulle inte säga att det är GAMLA barn, men jag skulle nog inte direkt heller säga att det är NYA barn.

Så när jag nu har kollat mina mejl från de första dagarna i januari sluter jag mig till att antingen vet försäkringsbolaget IF något som inte jag vet eller så vet jag något som inte försäkringsbolaget IF vet.

IMG_2422

Inte för att jag inte LITAR på min fru men jag tänker ändå kontrollräkna barnen en extra gång innan jag går och lägger mig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar