Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Varför det inte går att titta på fotboll med min fru

Hon frågar vad jag tittar på. Jag svarar ”fotboll”. Hon frågar om det är ”nån tävling?”. Jag svarar ”ja, EM”. hon frågar vilka som spelar. Jag svarar ”Danmark och Holland”. Hon frågar om de har ”några bra”. Jag svarar att de har ganska många bra. Hon frågar ”vilka då?”. Jag börjar rabbla upp namn. När jag kommer till ”Wesley Sneijder” skiner hon upp och säger ”han från Blade?”. Jag säger ”nej”. Hon säger ”jo! Han var visst med i Blade!”. Jag säger ”nej”. Hon säger ”jo! Och i den där Passagerare 57 eller vad den hette”. Jag säger ”men nej, vafan! Wesley SNEIJDER heter han för fan!!!”. Hon nickar upprört och svarar ”ja! Det är ju det jag SÄGER! Han som var med i Demolition Man. Och i den där med ormarna!”.

Annons

Jag tappar tålamodet. Hon blir sur. Det blir bråk.

Och sen tar det 20 minuter innan jag fattar att hon driver med mig.

Igen.

Hon börjar tyvärr bli jävligt bra på det.

Dela (462)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar