Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Video killed the radio star

Ja. Det finns alltså en låt som heter ”What does the fox say”. 200 miljoner Youtubevisningar.

Och alla som har barn vet jag vad jag menar när jag säger att den här låten splittrar familjer.

Det är svårt att säga var gränsen går, givetvis. Men förr eller senare är det helt enkelt någon som trycker på ”play again” en jävla gång för mycket och då är liksom det fullständiga raseriutbrottet oundvikligt, och då spelar det ingen roll att man är familj. Att det är ens eget kött och blod. Det bara svartnar.

Annons

Jag antar i alla fall att det är det som händer.

Och jag försöker ursäkta hans beteende med det.

Men jag hade spelat låtjäveln m-a-x sex eller sju gånger i rad ikväll så när en treochetthalvtåring då rusar ut ur sovrummet, sliter telefonen ur handen på mig och kastar den allt vad han orkar i väggen vrålandes ”SLUTA SPELA PAPPA!” så tycker jag faktiskt ändå att det är lite överdrivet.

Han kunde ha hämtat mina hörlurar.

Det fanns ett snällt sätt att säga det här på.

DSC_068927

Dela (128)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar