Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Viktigt meddelande till bloggens läsare

Eftersom det uppstod vissa diskussioner kring mitt för-ätande häromdagen, och både min vän E, min fru och min husläkare den senaste tiden uttryckt visst intresse för ingredienserna i det (de var visserligen ”intresserade” av tre helt olika anledningar, men ändå), tänkte jag i eftermiddag göra ett undantag och frångå den vanliga textbaserade principen för den här bloggen.

Annons

Nästa blogginlägg kommer nämligen att handla om hur man tillagar bloggens egen för-ätar-burgare.

Jag vill redan nu varna känsliga läsare för dess extremt grafiska natur.

Det kan innehålla spår av flertalet bilder.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar