Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Visst. Visst. Fine.

Det är kanske inte direkt inledningen på ett Martin Luther King-tal liksom. Det är det kanske inte.

Men om det sitter folk runt ett matbord och pratar om drömtydning, för att någon har fått en bok om det i julklapp. Och alla diskuterar olika drömmar. Och någon vänder sig till mig och frågar vad jag brukar drömma om.

Annons

Då svarar jag ärligt. För det är så jag är uppfostrad.

Och inatt drömde jag att jag byggde en snögubbe i människostorlek helt och hållet gjord av kokos.

Utan att vara helt påläst i ämnet tror jag att Freud hade sagt att det beror till kanske hälften på min barndom och hälften på att jag drack ganska mycket rom och julmust och åt en och en halv låda kokoskakor innan jag gick och la mig inatt.

Dela (41)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar