Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Visst. Visst. Fine.

 |  Publicerad 2012-12-29 15:29  |  Lästid: < 1 minut

Det är kanske inte direkt inledningen på ett Martin Luther King-tal liksom. Det är det kanske inte.

Men om det sitter folk runt ett matbord och pratar om drömtydning, för att någon har fått en bok om det i julklapp. Och alla diskuterar olika drömmar. Och någon vänder sig till mig och frågar vad jag brukar drömma om.

Då svarar jag ärligt. För det är så jag är uppfostrad.

Och inatt drömde jag att jag byggde en snögubbe i människostorlek helt och hållet gjord av kokos.

Utan att vara helt påläst i ämnet tror jag att Freud hade sagt att det beror till kanske hälften på min barndom och hälften på att jag drack ganska mycket rom och julmust och åt en och en halv låda kokoskakor innan jag gick och la mig inatt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-12-29 15:33