Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Vita ark. Onda blad.

 |  Publicerad 2014-06-13 00:08  |  Lästid: < 1 minut

Jaha. Nu har min fru läst kommentarsfältet under förra inlägget. Så nu har hon hållit på helt ”jamen hur många HAR du egentligen då? Va!?” hela kvällen. Så tack så jävla mycket, allihop.

Jag har fyra skrivmaskiner i bilen. Det står jag för. Och så har jag åtta stycken på kontoret. Eller kanske tio. Lite beroende på hur man räknar. Till exempel beroende på om räknar alla eller om man bara räknar åtta. Hur som helst står det kanske sex stycken i vårt förråd. Möjligen sju. Absolut max sju. I alla absolut max ungefär sju. Och sen har jag två i lägenheten men den ena får barnen leka med så den har vi faktiskt för barnens skull. Någon måste faktiskt tänka på barnen. Och sen står det två hos mina föräldrar men det räknas inte för jag kanske har gett bort dem. Det kan inte ni veta. Det här är fan ingen domstol. Och sen har jag en hos en skrivmaskinsreparatör i Hägersten. En röd. De röda kan inte rimligtvis räknas.

Men tack så mycket. Verkligen.

Och jag skiter i vad min fru säger, om man ska jämföra det här får man fan räkna antalet BLAD på myntan.

IMG_0885

Svinmånga blad. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-06-13 00:11