Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Vuxen. Det var inte exakt det här jag såg framför mig.

Så vi var hos släkten. Igen.

De serverade tårta.

Med socker i.

Så nu tillbringar vi hela kvällen åt att min fru hoppar runt framför en treåring och försöker distrahera honom med skojiga danser och lustiga grimaser så att han för en sekund ska sakta ner precis länge nog för att jag ska hinna smyga upp bakom honom och blixtsnabbt trä pyjamaströjan över huvudet på honom när han inte är beredd.

Annons

Jag tror att min frus sammanfattning ”världens ocoolaste rodeo” är en ganska god sammanfattning av vår livssituation just för tillfället.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar