Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Wäääy out west (men låt inte rubriken lura er, det är mest reklam det här)

 |  Publicerad 2013-09-12 20:52  |  Lästid: 2 minuter

Några olika grejer, i varierande omfång och relevans:

1. Om man bor i Oslo och inte har något särskilt för sig imorgon så kommer jag till Oslo bokfestival och…ja, vad det nu är man gör där. Pratar med någon i en mikrofon, tror jag. Ritar ponnys i folks böcker. Det vanliga. Om man bor i Oslo men är svensk kan det dock vara på sin plats att bli informerad om redan nu att det förmodligen inte finns några svenskspråkiga böcker till försäljning, och bor man i Oslo och är norsk (jag dömer ingen) så vill jag påtala att jag gärna signerar norska böcker men samtidigt förvarna om att jag bara kan rita svenska ponnys eftersom jag inte vet hur norska ponnys ser ut och högst ogärna vill förolämpa någon genom att chansa. Vid 19.30-rycket ska jag hur som helst vara någonstans på festivalen. Jag vet inte exakt var. Men vi hittar säkert varandra.

2. Om man bor var som helst och inte har något särskilt för sig nu ikväll så är det välkända gamla konceptet Bloggfika fortfarande up and running även om vi inte har pratat om det så värst mycket här på bloggen på ett tag. I all enkelhet är det en chatt där människor vars enda gemensamma utgångspunkt från början var att de hade det tveksamma omdömet att läsa den här bloggen träffas och pratar om i stort sett allt annat än den här bloggen varje torsdagskväll. Det är trevligt. Alla är välkomna. Och det är på alla sätt valfritt att tycka om den här bloggen.

3. Om man VERKLIGEN inte har något särskilt för sig, vid ungefär vilken tid som helst, kan man alldeles oavsett geografisk position läsa en intervju med mig om…ja, vad det nu är man intervjuar mig om, på den i övrigt på alla sätt sympatiska bloggen Popkultur.nu

Det var allt.

Ledsen att jag trängde mig på.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2013-09-12 20:53