Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

We’re gonna need a bigger boat

En ANNAN plan för bloggfikat är tydligen, påpekas det nu ivrigt i min inbox, någon form av chat.

Det har talats om ”irc” och ”tiny”-någonting och trogne läsaren TexasSwede har tydligen gått så långt som att börja bygga en egen chat exklusivt för bloggfikat. Det är dock inte helt säkert att den är klar ikväll, hälsar han. Vilket med bakgrund av min tekniska kompetens på området är lite som att få en ursäkt för att något som jag inte vet vad det är inte är färdigt innan jag visste att det var påbörjat. Eller. Ja. Ni vet. Det är väl exakt så det är, om vi ska vara exakta.

Annons

Hur som helst!

Chat-grej-idén finns alltså därute också.

Fatta era mentometerknappar.

(Om någon vill ha något från Burger King medan jag är där får ni säga till nu på en gång för jag står i kön.)

Dela (8)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar