Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

What kind of onsdag has it been

IMG_2229

Det är en ”Snöross”.

Mina barn och jag har bråkat en del om fjärrkontrollen på sistone. De gillar Animal Planet, jag gillar Cake Boss. Det här var en kreativ kompromiss, kan man säga.

Sen föreslog min son att jag skulle sätta på snörossen min keps, för att det skulle vara ”skojigt”. Och då blev jag arg och sa att jag ta mig fan inte tänkte lämna min keps utomhus hela förbannade natten. Och då stirrade mina barn på mig och skrek ”VADÅ SKA SNÖROSSEN VARA UTOMHUS HELA NATTEN!!!???”.

Annons

Men det här med årets första snö var i alla fall roligt för hela familjen i ungefär tjugo minuter.

Dela (100)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar