Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Word feud

Okej. Så det visar sig att ”muffins” och ”cupcakes” inte är samma sak.

Jag har alltid varit under intrycket att det är samma sak, att det har fungerat lite som när människor som har halsduk på sig inomhus säger ”pork” istället för ”fläsk”. Men detta är alltså tydligen fel. Muffins och cupcakes är tydligen två helt olika saker. Jag har tillgodogjort mig den informationen. Jag har googlat. Och jag har bett om ursäkt för missförståndet.

Annons

Nu tycker jag att vi ska fokusera på att reda ut vilken av dem det egentligen är jag får skäll för att jag har ätit upp här.

Det är inte rimligt att jag inte åtminstone fick äta upp den ena sorten.

Dela (13)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar