Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Word feud

 |  Publicerad 2013-05-20 21:40  |  Lästid: < 1 minut

Okej. Så det visar sig att ”muffins” och ”cupcakes” inte är samma sak.

Jag har alltid varit under intrycket att det är samma sak, att det har fungerat lite som när människor som har halsduk på sig inomhus säger ”pork” istället för ”fläsk”. Men detta är alltså tydligen fel. Muffins och cupcakes är tydligen två helt olika saker. Jag har tillgodogjort mig den informationen. Jag har googlat. Och jag har bett om ursäkt för missförståndet.

Nu tycker jag att vi ska fokusera på att reda ut vilken av dem det egentligen är jag får skäll för att jag har ätit upp här.

Det är inte rimligt att jag inte åtminstone fick äta upp den ena sorten.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar