Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

You better represent

Jag är i London som hastigast idag. ”I London”-delen för att jag ska träffa det engelska bokförlag som haft det högst tveksamma omdömet att börja fundera på att publicera mina böcker här, ”som hastigast”-delen eftersom jag åker hem igen ikväll eftersom jag ju inte gillar att resa. Speciellt inte utan Lego Batman. Och barnen. Jag skulle givetvis, om jag stannade över natten, sakna barnen fruktansvärt mycket. Också.

Annons

Hur som helst.

Jag reser tillsammans med min förläggare. Han är även min agent. Han heter Jonas. När folk frågar vad han jobbar med så svarar han att han ”hjälper, stöttar och tillvaratar alla delar av Fredriks författarskap på alla sätt jag kan”.

Det är hans egna ord.

Det är Jonas själv som säger det.

”Alla delar av Fredriks författarskap på alla sätt jag kan”.

Så jag skiter i vad han säger, han kan fan inte komma NU och hävda att den fullständigt rimliga och rationella frågan ”finns det några bra kepsbutiker på Heathrow?” ligger utanför hans arbetsuppgifter helt plötsligt.

Dela (76)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar