Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

You’ve got mail

 |  Publicerad 2014-10-22 18:35  |  Lästid: < 1 minut

Min fru har börjat på ett nytt jobb. Ett riktigt jobb. Ett sånt där de har möten och budgetar och höj- och sänkbara skrivbord och sånt.

Så först vägrade hon ge mig sin nya mejladress. För att hon hävdade att jag bara skulle hålla på och skicka bilder på katter som håller i olika sorters ninjavapen då och tydligen har man inte tid med sånt om man har ett höj- och sänkbart skrivbord. Och sen till slut så fick jag mejladressen, men då var det på uttryckliga villkor om att jag ”absolut BARA får mejla om VIKTIGA saker när det har uppstått en NÖDSITUATION”.

Och idag har barnen varit sjuka. Och jag är också sjuk. Jag är faktiskt sjukare än barnen. Mycket, mycket sjukare. Och vi har varit hemma alla tre. Jag har varit hemma med två sjuka barn. Medan jag är sjuk. Mycket sjukare än barnen.

Hela dagen.

Så jag skiter i vad hon säger.

”Var är fjärrkontrollen” faller inom kriterierna för både ”viktiga frågor” och ”nödsituation”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-10-22 18:36